Recycleren van toestel en accu

Als u op een dag merkt dat uw DEWALT product vervangen moet worden of dat u het niet verder kunt gebruiken, gooi het dan niet bij het huishoudafval. Dit product moet afzonderlijk ingezameld worden.

De afzonderlijke inzameling van gebruikte producten en verpakkingen laat recycling en hergebruik van materialen mogelijk. Het hergebruik van gerecycleerde materialen helpt milieuvervuiling te voorkomen en vermindert de vraag naar grondstoffen.

Plaatselijke voorschriften bepalen mogelijk een afzonderlijke inzameling van elektrische producten in containerparken of bij de verkoper wanneer u een nieuw product koopt.

Voor de afdanking en het hergebruik van oude elektrotoestellen is DEWALT in België een actieve partner van het Recupel-systeem. Zo garanderen we dat een afgedankt elektrotoestel wordt hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstoffen, wat zeer belangrijk is voor de toekomst van onze planeet. 

Bij aankoop van een nieuw toestel kan u altijd de oude inleveren in één van de DEWALT verkooppunten, en anders kan u altijd terecht in één van de dichtstbijzijnde inzamelpunten van Recupel.